Празничният сезон е идеалното време да експериментирате с нов грим

...
Празничният сезон е идеалното време да експериментирате с нов грим
Коментари Харесай

4 празнични грим визии, които да пробвате

Празничният сезон е идеалното време да експериментирате с нов грим и да добавите малко повече искра към всекидневието си. В тази публикация ще ви предоставим 10 лесни урока за грим, които са идеални за празничния сезон. Тези визии варират от типичен празничен грим до по-модерни стилове, в това число зелена и златиста очна линия, кристални очи, най-малък грим с блестяща кожа, лъскави клепачи и смела алена очна линия. Нашата цел е да ви предоставим грим, който е в наклонност, елементарен за пресъздаване и може да се повтаря през целия сезон.

В днешния свят, където обществените медии преобладават в промишлеността за хубост, от значително значение е да сте в крайник с модата и да сте в крайник с най-новите стилове и техники за грим. Въпреки това е също толкоз значимо да намерите грим, който е типичен и може да се повтаря през целия сезон. Тези визии на грим са лесни за пресъздаване и могат да бъдат поправени, с цел да дават отговор на вашия неповторим жанр.

От самоуверен и трагичен до мек и натурален, има грим за всеки. Така че, вземете чантата си с гримове и се пригответе да добавите спомагателен искра към празничния си сезон!

Един от най-лесните и съвременни визии за празничен грим за очи е в зелено и злато . За да постигнете този тип, започнете с нанасяне на неутрални и златни сенки върху целия клепач. След това, като употребявате зеле, начертайте тънка линия по линията на горните мигли, като я удължите леко над външния ъгъл на окото. След това вземете златна очна линия и нарисувайте тънка линия тъкмо над зелената линия, като следвате същата форма. Завършете външния тип с пласт серпантина и гола джука. Този външен тип е съвършен за прибавяне на цвят към празничния ви грим, без да прекалявате.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Tamara B (@coffeeandmakeup)

 

За класическа празнична визия изберете лилава палитра сенки за очи с топли тонове. Започнете с нанасяне на ярък колорит върху целия клепач, последван от малко по-тъмен колорит в гънката. Използвайте по-тъмен колорит, с цел да създадете дълбочина във външния ъгъл на окото. Добавете нотка искра в центъра на клепача за празнично допиране.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от (@maquiagemvivaglam)

 

За по-смела празнична визия, пробвайте искрящи сенки за очи . Започнете с нанасяне на грунд с искра върху целия клепач. Тази визия е идеална за новогодишно празненство или всяко събитие, на което желаете да се откроите. Може да добавите кристали към очите, с цел да придадете още по-празничен и приключен външен тип.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Katie Herron (@madeupbykaty)

 

За типичен празничен външен тип пробвайте червена очна линия . Започнете, като нанесете безпристрастен колорит сенки за очи върху целия клепач и използвайте черна очна линия, с цел да дефинирате горната линия на миглите. След това използвайте алена течна очна линия, с цел да създадете удебелена линия над черната линия, като я удължите на открито за резултат на крила. Завършете визията с няколко пласта серпантина и нюд червило, с цел да балансирате смелостта на очната линия. Този външен тип е съвършен за тези, които желаят да прибавят нотка цвят към празничния си грим, като в същото време го запазят типичен и грациозен.

 
    View this post on Instagram           
A post shared by DM for PROMO (@garmentthelabel)

 

 

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР