Празничната суматоха в кухнята ви тази Коледа ще е повече

...
Празничната суматоха в кухнята ви тази Коледа ще е повече
Коментари Харесай

Предложения от малкия екран за любителите на кулинарията и пътешествията

Празничната блъсканица в кухнята ви тази Коледа ще е повече от лесна и приятна, с помощта на новите чудни предписания на обичаният ни, който този декември ни зарадва с предписания, приготвени единствено в един тиган или тава.

И до момента в който кулинарните ви „ терзания ” са решени с помощта на новото предаване, какво по-приятно от това да прекарате свободното си време с обичаните си хора и да ги поканите на прекарване, сравнимо с пътуването с шейна на Дядо Коледа?

Да, с помощта на цялото семейство ще може да направи  зрелищно въздушно странствуване из Европа и да усети Коледа по друг метод.

Чудни коледни предписания за един съд с Джейми

Джейми Оливър ще улесни напъните ни по посрещане на посетители по празниците, като ни предложи извънредно лесни за подготвяне и впечатляващи за поднасяне ястия.

Излъчване: 24Kitchen - Всеки понеделник от 13:00 ч.

Креативни предписания за един готварски съд, които ви дават целия усет и наслаждение... с по-малко миене!

Тази чисто нова поредност, цялостна с лесни предписания, които са идеални за всеки ден от седмицата, предлага вкусни ястия, приготвени единствено в един тиган или тава. Освен супи и ризото, Джейми е основал хлебни произведения и пайове за един готварски съд, както и съвършено агнешко печено, торти и доста други. И това не е всичко, в два специфични празнични епизода са включени още ястия за празненства и обичайни препоръки за коледна вечеря. Тази поредност е извор на брилянтни хрумвания за готвене, спестяващи време и старания за тези, които желаят да подготвят качествена храна с доста усет и малко стрес.



Европа отвисоко: Коледа (60 мин)

Можем да подсилим празничното въодушевление като се насладим на зрелищни коледни гледки и любопитни традиции от разнообразни кътчета на Европа, показани от птичи взор.

Излъчване: Nathional Geographic - 25 декември 2022 година, неделя, от 23:00ч. (повторение)

Това зрелищно въздушно странствуване из Европа демонстрира Коледа по невъобразим до момента метод.

Летящите камери се издигат над блестящ атракционен трен, пътуващ по крайбрежието на Англия и разкриват неизмеримо логистично достижение в пощенската станция на Дядо Коледа. Прекосяваме континента, с цел да изследваме неповторимите забележителности, с които се отличава празничният сезон – от впечатляващ церемониал на чудовища и алпийска небесна приказност с фойерверки до емблематичните стада северни елени във Финландия.

В този специфичен епизод ще видите красиви празнични фрагменти от България, обвързани с локални обичаи, както и зрелищни гледки отвисоко и забавни истории от Сърбия.



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР