Празничната програма в Англия е престъпление срещу някои отбори, които

...
Празничната програма в Англия е престъпление срещу някои отбори, които
Коментари Харесай

Юрген Клоп: Празничната програма в Англия е престъпление срещу някои отбори

" Празничната стратегия в Англия е закононарушение против някои тимове, които ще изиграят по два мача в границите на 48 часа ", се изрече яростно мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп. Световните клубни първенци ще играят през днешния ден от 22:00 часа Лестър на открито, а в неделя ще се изправят вкъщи против бойкия отбор на Уулвърхямптън.
 Мароканският рефер Хишам Тиази беше изхвърлен от съдийството
Мароканският рефер Хишам Тиази беше изхвърлен от съдийството

Наказанието е поради отсъдени четири противоречиви дузпи

Програмата на Ливърпул надалеч не е най-тежката. Манчестър Сити, главен съперник за купата, гостува първо на Уулвъхямптън в петък и ще одобри Шефилд Юнайтед в неделя.

" Това несъмнено не е окей. Няма причина повече тимове да нямат повече от 48 часа сред мачове в шампионата. Нито един от мениджърите няма проблем с дуелите на 26-и, само че да играеш и на 28-и си е чисто закононарушение. Тази година ние играем на 26-и и 29-и, което си е напряко дребен празник за нас ", сподели Клоп.

" Разбирам всички, които се оплакват от това. Те не просто мрънкат, а споделят самата истина. Каквото и да приказваме обаче, никой не ни слуша. Спортната просвета не ти предлага нищо против този проблем, тъй като тялото просто се нуждае от отмора. Това обаче се пренебрегва напълно ", добави именитият експерт.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР