Празничната панаирна програма в град Левскиот 26 до 28 август

...
Празничната панаирна програма в град Левскиот 26 до 28 август
Коментари Харесай

Под знака на благородна кауза преминаха панаирните дни в град Левски

Празничната панаирна стратегия в град Левскиот 26 до 28 август с изключение на, че сподели и потвърди най-вкусната левченска традиция на НФ „ Пълнената чушка - най-вкусната левченска традиция ”, сплоти присъстващите на празника в благородната идея за събиране на средства за разработване и слагане в град Левскина скулптурна комбинация „ Земляците “ на Георги Парцалев, Дончо Цончев и Григор Вачков, зарадва домакини и посетители и с песните на обичани български реализатори и рок групи.

Кметът на Община Левски Любка Александрова откри празничните панаирни дни на 26 август: „ Отново обичаното ни градче е отворило домовете и сърцата си за скъпите си посетители, другари, родственици от близо и далеч… По традиция концертната вечер откриваме с рок… ”, разгласи кметът, и с наслада показа рок група HIGH ENOUGH от град Свищов и нашият съгражданин Стенли Стефанов – соло китарист в групата и известната, обичана поп певица Силвия Кацарова.



Младата, само че потвърдила себе си група, която радва публиката в Левски не за първи път, загря сцената. Силвия Кацарова с песните си, шлагерите на група LZ извърши с радостна страст и бурни овации празничната вечер.



Ретро-дискотека с концерт на рок групите IZIDA и DISCO FEVER LIVE BAND на 27 август/събота/ събра още веднъж меломаните, а преди този момент кметът Любка Александрова разгласи резултата от дарителската акция и събраните 1905 лева - първата сума, с която ще бъде захранена банковата сметка за разработване и слагане в град Левски на скулптурна комбинация „ Земляците “. Благодари на всички от сърце и донори и уредници, на НЧ „ Георги Парцалев-1901 ”, общинска администрация и всички, присъединили се в благородната идея. Дарителската акция продължава и скоро ще бъде оповестена банковата сметка за дарения, сподели госпожа Александрова и прикани за съпричастност.

Народният артист Илия Луков, прочут с голям брой прояви в поддръжка на българщината, зарадва хората в Левски със своя концерт на 28 август.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР