Празнична програма и тематични игри пред зала Арена Монбат белязаха

...
Празнична програма и тематични игри пред зала Арена Монбат белязаха
Коментари Харесай

С Травиата приключи русенското домакинство на световното по волейбол

Празнична стратегия и тематични игри пред зала " Арена Монбат " белязаха късно нощес финала на международното състезание по волейбол за мъже в Русе.

В продължение на седмица крайдунавският град бе хазаин на забавните конфликти от група " Б ", в която бяха тимовете на Бразилия, Канада, Франция, Египет, Китай и Холандия. От общинската администрация осведомят, че в този интервал залата е била посетена от десетки хиляди русенци и посетители на града.

Пред мултифункционалното спортно оборудване нощес публиката се наслаждения на осъществявания на вокална група " Приста ", както и на танците на салса клуб " Фламинго ". Тематична игра беше готова за талисманите на шестте тима. Краят на празничната стратегия бе белязан с осъществяването на " Травиата " от солисти и хор на Русенската опера.

От общинската администрация напомнят, че през последните седем дни градът беше привлекателен център за многочислени и разнородни спортни и културни събития, отдадени на международното състезание по волейбол за мъже.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР