Празнична фиеста с много лакомства, сладолед, танци и игри ще

...
Празнична фиеста с много лакомства, сладолед, танци и игри ще
Коментари Харесай

Детска фиеста с лакомства и игри стягат във Варна

Празнична фиеста с доста лакомства, сладолед, танци и игри ще се вихри цяла събота пред входа на Морската градина във Варна. От 10 до 20 ч там ще се организира деветото издание на “Най-сладкият ден”. На сцена навън гения си ще показват над 1200 деца и младежи от варненските учебни заведения, читалища и детски градини, танцови и певчески школи, балетни студиа, хип-хоп, рок и денс обединения.

 %d0%bd%d0%b0%d0%b9-%d1%81%d0%bb%d0%b0%d0%b4%d0%ba%d0%b8%d1%8f%d1%82-%d0%b4%d0%b5%d0%bd

За малчуганите от публиката ще има томболи, ревюта, креативен работилници, състезания и игри с доста награди, дават обещание уредниците. Фокусници и клоуни, шоу със сапунени балони и карвинг демонстрации на фигури от лед ще забавляват дребни и огромни, които ще могат да опитат и вкусни торти, натурални бисквитки, плодови сокове и доста сладолед.

Дефиле с костюми на приказни герои и възстановки на бита и традициите на българите от ранното Средновековие ще са част от програмата на фиестата. Тази година в нея ще има и учебен модул. Младежи от БЧК ще показват по какъв начин се оказва първа помощ, а под формата на игра децата ще дават отговор на въпроси за безвредното придвижване на пътя.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР