Празнична арт седмица, посветена на любовта и виното, организира от

...
Празнична арт седмица, посветена на любовта и виното, организира от
Коментари Харесай

Арт театър на Шипка кани на Седмица на любовта и виното

Празнична арт седмица, отдадена на любовта и виното, провежда от 6 до 10 февруари Арт театърът на " Шипка " 34. Трупата отпред с основателката и шеф на театъра актрисата Милена Червенкова ще показа обичани спектакли от репертоара си - сутрините са отдадени на децата, а вечерните представления са за възрастни. 

Арт маратонът стартира на 6 февруари от 19,30 ч. с " Шоу за другари ", като епизодът му се споделя " Музикално странствуване ". В тази стратегия, която се прави към този момент пета година, се канят забавни персони, които също са част от спектакъла.

Актьорите ще пеят на 10 езика и ще създадат самобитна обиколка на света. В шоуто вземат участие прелестните артисти, които към този момент са и актьори в Арт спектакъл - Атанас Палюшев и Мариела Филева. На пианото ще свири младият пианист и композитор Марио Йоцов, а Милена Червенкова, която е и конферансие, се включва на британски и на съветски.



Режисьорът Камен Коев и Милена Червенкова

" Финита ЛИ комедия?! " ще бъде показана на 7 февруари от 19 ч. Автор на пиесата е Сергей Литвиненко, драматург и съосновател на Арт спектакъл. Той написва тази пиеса преди 22 години, която звучи безусловно настоящо, все едно е писана през днешния ден.

Гениалният му ход е, че той взима героите от комедия дел арте Пиеро, Арлекин, Коломбина и Малвина и с вълшебната машина на времето ги придвижва от XVI до XXI в. Оказва се, че доста неща не са се трансформирали от този момент. И през днешния ден има любовни триъгълници и политически сатирикон. Режисьор на постановката е Камен Коев.

На 8 февруари, от 19 ч. феновете може да гледат " Драскотини от дъжда " от Яна Добрева. Постановката е на руско-френския режисьор проф. Александър Великовски, с който Арт спектакъл работи от дълги години.



Малките фенове могат да гледат също на 8-и от 11 ч. " Любовта към трите портокала " под режисурата на Камен Коев, който е в репертоара на Арт спектакъл към този момент 15 години. Спектакълът е в жанр комедия дел арте по сюжета на Карло Гоци. Той е подобаващ за деца от 4 до 104 година, тъй като и възрастният фен доста се забавлява и радва на историята.

Следващото детско зрелище е на 9 февруари от 11 ч. - " Принцесата и Свинарят " по приказката на Андерсен, превъзходен авторски театър на Марияна Коева, която е режисьор и сценограф, и костюмограф. Сега Тони Христова играе ролята на Принцесата, в ролята на Свинарят е Денис Хаят, който също скоро се причислява към трупата на Арт спектакъл.



На 10 февруари от 19 ч. следва 50-ят юбилеен театър на " Господин, Сеньор, Дон Жуан " под режисурата на проф. Александър Великовски. И в този момент ще бъде спазена остарялата традиция на Арт спектакъл - актьорите и феновете да се срещнат и беседват на чаша хубаво вино след представленията, да споделят усещанията си и да приветстват персонално артистите за положителната им игра.

Всеки наш фен против своя билет ще получи 20% отстъпка от сметката си в известна верига заведения за хранене.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР