Празненствата по случай платинения юбилей на кралица Елизабет II приключиха.

...
Празненствата по случай платинения юбилей на кралица Елизабет II приключиха.
Коментари Харесай

Принц Луи запуши устата на майка си и ѝ се изплези

Празненствата по случай платинения празник на кралица Елизабет II завършиха. Те бяха наситени с много паради, само че сигурно няма да бъдат запомнени с помпозността си, а с деянията на най-малкото дете на принц Уилям и брачната половинка му Кейт Мидълтън.

4-годишният принц Луи още веднъж съумя да открадне вниманието и да завоюва сърцата на всички. Този път един от най-младите членове на кралското семейство се опълчи обществено на майка си, като даже и запуши устата с ръка.

Цялата сценка се разигра и пред погледа и на английския министър председател Борис Джонсън, който също беше на трибуната пред Бъкингамския замък, с цел да следи програмата в последния ден от празненствата за кралицата.

Луи, въпреки да е кралска персона, въпреки всичко е дете и то единствено 4 години, а на фрагментите, които се разпространиха мълниеносно в обществените мрежи се вижда по какъв начин все едно се кара на майка си.

В момента, в който Кейт се навежда, с цел да му каже нещо Луи неотложно я " накара да замълчи ", като за задачата ѝ запуши устата с ръката си. След това той даже и се изплези.

В опит да бъде овладян свободния манталитет на детето влезе и Майк Тиндал. Той шеговито  се опита да притегли вниманието на Луи като жестикулира към него, че е  вперил очи и го следи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР