Правя заявка за следващ мандат като градски председател на БСП

...
Правя заявка за следващ мандат като градски председател на БСП
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Дойде време за леви решения и политики. БСП трябва да използва този шанс

Правя поръчка за идващ мандат като градски ръководител на Българска социалистическа партия - София. Човек би трябвало да избере своето занятие, а аз съм избрал София. Камъкът си тежи на мястото. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия – София Калоян Паргов в предаването „ Офанзива “ по Канал 3.

„ Тази градска конференция е свършек на последни 4 години. Немалко постигнахме, има още какво да създадем и в идващите години “, уточни водачът на столичните социалисти.

Той регистрира триумфите през изтичащия мандат, в който е отпред на софийската организация и благодари на всички членове и симпатизанти. Паргов сподели, че на президентските избори Българска социалистическа партия е станала първа политическа мощ – нещо, което не се случва постоянно в столицата. „ София е дясна и труднопробиваема за Българска социалистическа партия в последните 30 години и тези достижения и триумфи се броят на пръстите на едната ръка. След това, на парламентарните избори приносът на софийската организация в общия резултат е близо 160 000 гласа от общо малко над 950 000 “, напомни Калоян Паргов и добави, че сходен резултат Българска социалистическа партия в София през последните 20 години е имала единствено два пъти - през 2005 и през 2013 година, когато партията образува ръководството на страната. Той посочи и постигнатото на европейските избори – за първи път над 70 000 гласа, при оптимално 64 000 в предходни такива. “Разбира се, венецът на този мандат бяха локалните избори, тъй като те са тест и оценка за всяка локална организация. 2015 година беше разгром за Българска социалистическа партия – нито един регионален град, нито един регион на София, спад на 7 съветника. Тогава се зарекохме, че ще вземем реванш през 2019 година и се готвихме 4 години “, уточни той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР