Правозащитната организация “ е сключила тайно споразумение, съгласно което е

...
Правозащитната организация “ е сключила тайно споразумение, съгласно което е
Коментари Харесай

Amnesty International изплати обезщетение за самоубийството на свой служител

Правозащитната организация „ “ е сключила скрито съглашение, според което е изплатила 800 хиляди английски лири на фамилията на самоубилия се на работното място Гаетан Муту, един от най-уважаваните нейни членове. Организацията е настояла фамилията да резервира съглашението в загадка, разкрива английският народен всекидневник The Times.
Правозащитната организация е постигнала извънсъдебно съглашение със фамилията на 65-годишния Муту по-рано този месец. Припомня се, че той лиши живота си в офис на „ Amnesty International “ в Париж през май 2018 година Муту, който работеше за организацията повече от 30 година остави записка, в която изясни, че неналичието на поддръжка от ръководителите на организацията го е предиздвикала да се усеща изолиран и изнемощял, добавя организация Фокус. 
 5 човешки права, които лиши битката с китайския вирус (ВИДЕО) 5 човешки права, които лиши битката с китайския вирус (ВИДЕО)
Правозащитната организация Amnesty international популяризира своя позиция, в която предизвестява за 5 човешки права, които е лишила бо...
Смята се, че това е най-голямото обезщетение, изплатено от „ Amnesty International “. Съобщава се, че брачната половинка на покойника е подала тъжба против организацията. Със съглашението се заобикаля воденето на правосъдно дело, което би могло да нанесе съществени вреди на репутацията на правозащитниците.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР