Правостоящи хора пътуват по трасето Пловдив-Смолян тази сутрин. Фирмата превозвач

...
Правостоящи хора пътуват по трасето Пловдив-Смолян тази сутрин. Фирмата превозвач
Коментари Харесай

Пълен абсурд! Пловдивска фирма вози хора срещу 10 лв като чували с картофи до Смолян

Правостоящи хора пътуват по трасето Пловдив-Смолян тази заран. Фирмата транспортьор е пловдивското сдружение "Емилия-98 ".

Срещу цена на билета от 10 лв., хората биват транспортирани като чували с картофи - без седалка, без каквото и да е обезпечаване с колани - по множеството завои по планинския път. Автобусът е тръгнал в 8 часа от Пловдив, а хората ще дойдат едвам към 10:30 след кошмарно лъкатушене в изискванията на нулева сигурност и комфорт.

„ Купили сме билетите си още на 8 септември. Не сме и предполагали, че ще ни дават сходна услуга по транспорт “, разясняват възмутени пътуващи, представени от TrafficNews .

Оказва се, че макар експлицитните законови разпореждания, пасажерите са обречени да прекарат над 2 часа наблъскани, накрак, държейки се кой за където може. Пътническият превоз в междуградски условия изисква всеки да се е разположил на седалка и да е подсигурен с колан.

С сходни "екстри " пътуващите в маршрутното бусче на "Емилия " обаче не са удостоени.

Телефонът за връзка с компанията транспортьор, ситуиран върху касовия бон, както и на всички налични места в онлайн пространството, е деактивиран. "Абонат с подобен номер не съществува " - гласи операторът при опит да се свържете с "Емилия ".

За сметка на това компания с подобен номер - да транспортира пасажери, погазвайки закона и сигурността на човешки животи, съществува. Краят на касовата записка, който гласи: "Приятни пътешестване ", очевидно е саркастично обръщение към пасажерите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР