Правосъдното ведомство започна поетапно да въвежда 12-часов режим на работа,

...
Правосъдното ведомство започна поетапно да въвежда 12-часов режим на работа,
Коментари Харесай

Надзирателите на протест заради променения им режим на работа

Правосъдното ведомство стартира поетапно да вкарва 12-часов режим на работа, вместо досегашния 24-часов.

 

" Промяната е в интерес най-много на самите чиновници, само че е отлагана с години точно поради страха от митинги. Настоящото управление на министерството няма да се откаже от промяната. Плавното и поетапно прекосяване на 12-часов режим ще продължи ", оповестиха в своя позиция от ведомството.

 

" Нашите митинги, най-вероятно, ще продължат и в бъдеще до тогава, до момента в който държавните институции не изготвят стратегия, която ясно да демонстрира хоризонта на промяна в целия бранш " Сигурност ", сподели за Цветан Михайлов от Синдиката на чиновниците в пандизите в България.

 

Михайлов изясни, че тя не е обвързана с план-анализ и график, който да демонстрира ясно в какви периоди, по какъв начин и във връзка с кои чиновници ще бъде прилагана тази мярка. По думите му това крие избрани опасности, които са били споделени пред управлението на министерството, само че не са били взети поради.

 

Според Михайлов сегашният разбъркан режим на работа с три типа смени дава положителни резултати и синдикатът упорства да се резервира. " Предстои да изготвим подписка, в която чиновниците да изразят мнението си " за " или " срещу " това, което планува министерството. Той добави, че синдикатът ще търси поддръжка и от интернационалните сътрудници.

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР