Правосъдният министър в оставка Цецка Цачева предстои да вземе решение

...
Правосъдният министър в оставка Цецка Цачева предстои да вземе решение
Коментари Харесай

Цачева: Тръгвам си с усещане за свършена работа


Правосъдният министър в оставка Цецка Цачева следва да вземе решение дали ще остане в политиката. Цачева още веднъж уточни, че съгласно нея няма нарушавания при договорката със закупеното от нея жилище в столичния квартал "Изток "

"Не, изрично, само че той показа моето желание да подам оставка. В интерес и на ГЕРБ, и на държавното управление е този акт, който аз направих. Искам просто изрично да смъква всякакво напрежение към премиера и държавното управление, просто всеки би трябвало да дава отговор самичък за себе си, по този начин мисля аз, че се носи отговорност ", съобщи Цецка Цачева пред Българска национална телевизия в отговор на въпрос дали министър председателят Борисов я е принудил да подаде оставка.

Тя сподели още, че не е знаела, че няколко представители на ГЕРБ са си купили жилища от една и съща компания. И добави: "Категорично мога да заявя, че нямам никакви взаимовръзки с компанията! Аз съм уверена и сигурна като правист, че договорката ми е по отношение на законите на страната, само че дали има закононарушение или не или някакво друго нарушаване, дано да го кажат способените институции. "

Цачева акцентира, че по заявления може да се наблюдава, че цялото ѝ имущество, с което е влезнала във властта, е сменено за този апартамент.
"Тръгвам си с чувство за свършена работа в министерството, а преди този момент и в Народното събрание ", сподели още министърът в оставка.banker.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР