Правораздавателните органи най-сетне реагираха адекватно на недопустимото варварско деяние. Обществото

...
Правораздавателните органи най-сетне реагираха адекватно на недопустимото варварско деяние. Обществото
Коментари Харесай

Радев съска поравно срещу коалицията и садиста Георги

Правораздавателните органи най-накрая реагираха съответно на неприемливото варварско действие. Обществото би трябвало да продължи да оказва своя напън ”. Това съобщи президентът Румен Радев във връзка извращението на Георги с макетното ножче и багра над 18-годишно момиче в Стара Загора.

По думите на президента „ не е демонстрация на добър усет да се оправдават нелепите промени в Конституцията с тъкмо това зловредно действие, което се случи в Стара Загора.

Необходими са промени в разнообразни закони, които да вършат тъкмо това – да слагат ясни критерии за нарушаванията на закона, за закононарушенията и за тежестта на наказванията ”. Според Радев планът за промени в Конституцията е част от настъплението против демокрацията.

Попитан за коментар на думи на водача на ГЕРБ Бойко Борисов за дейностите на служебните кабинети, президентът отговори, че не желае да пада на равнището на изказ на Борисов.

Според него Кирил Петков, Асен Василев и Христо Иванов са „ подарили легитимацията на Борисов, както и опцията още веднъж да приказва.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР