Право на всеки е да протестира срещу политики, условия на

...
Право на всеки е да протестира срещу политики, условия на
Коментари Харесай

Желязков: Всички си дават сметка, че избори преди европейските няма да има

Право на всеки е да стачкува против политики, условия на живот и така нататък От една страна, това е изява на неодобрение, от друга, това е слагане на избрани претенции, разяснява в предаването " Още от деня " във връзка митингите в страната транспортният министър Росен Желязков.

Дали на властта й харесва да се стачкува, несъмнено, никоя власт не обича митинги, освирквания, основаване на проблеми и затормозяване на нормалния темп на живот, изясни той. Според него хората не стачкуват толкоз против последната година, а против неизпълнени упования и очаквания от десетилетия насам.
Росен Желязков, министър на превоза: Действията на държавното управление са целенасочени - във връзка с стопанската система, растежът, запазването на финансовата тежест, макар говоренето, че има увеличение на налозите, това е една дъвка, която сега доста настойчиво се дъвчи.
Работата на опозицията е да борави със страховете на хората, съобщи Желязков. " И това е част от разпоредбите на играта. Работата на опозицията е да построява тези и да желае да събори ръководството на момента, с цел да може тя да стане ръководство ", добави той.
Росен Желязков, министър на превоза: Целта не е да се събори държавното управление, задачата е да се ерозира доверието в държавното управление. Всички си дават сметка, че избори преди европейските няма да има, само че едно е да се влезе с подкопано доверие в акция и избори за Екологичен потенциал, друго е държавното управление да се стабилизира с дейностите, които подхваща и прави.
Той разяснява и вероятните сюжети за БДЖ. От една страна, Холдинг БДЖ, който е компания-майка на товарни и пътнически транспорти съумя за тези години благодарение на страната да погаси отговорности към външни кредитори облигационери и банкови институции. Тоест няма сега финансова тежест, която да пречи на дружестово да се развива, изясни Желязков. Когато обаче е отпаднала финансовата тежест се вижда, че знаците за успеваемост не се трансформират, посочи още той.

Желязков е безапелационен, че сега пред БДЖ има опция за интензивно развиване.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР