Право на президента е да прецени как да бъдат раздадени

...
Право на президента е да прецени как да бъдат раздадени
Коментари Харесай

Гюров: Няма опасност за държавата ни, ако дадем оръжие на Украйна

Право на президента е да реши по какъв начин да бъдат раздадени мандатите, какъв брой време да бъдат консултациите и по кое време ще бъдат връчени. Със сигурност Народното събрание към този момент заработва на доста бързи обороти. Има доста неща да се свършат и те могат да работят даже преди излъчването на постоянно държавно управление.

 

Това съобщи депутатът Андрей Гюров от „ Продължаваме Промяната ”.

На въпрос по отношение на това дали има заплаха от страната ни, в случай че дадем оръжие, той отговори: „ Със сигурност няма заплаха за страната от подобен вид решения. Почти всички европейски страни имат подобен вид решение. “

„ Това, което ние се разбрахме през днешния ден на Председателски съвет, е бързо и експедитивно образуване на непрекъснатите комисии в Народно събрание в период до края на тази седмица, тъй че този въпрос първо би трябвало да мине през едно взаимно съвещание на външна комисия, да се направи добър спор и това решение да влезе в зала “, счита той.

„ Ние сме изразили нашата кардинална поддръжка. Няма да внасяме наш текст, откакто стане дебатът, това ще влезе в пленарна зала, само че наложително първо да мине през непрекъснатите комисии “, безапелационен е Гюров.

„ Ние ще подкрепим предлагането, най-близко до нашите визии. Нека забележим съответните текстове първо “, сподели още той.

 

 

Източник Новини.бг
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР