„Право на почетния председател на ДПС Ахмед Доган е да

...
„Право на почетния председател на ДПС Ахмед Доган е да
Коментари Харесай

Хасан Азис: Ахмед Доган има право да финансира ДПС


„ Право на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган е да финансира партията. Не зная дали ще се възползва от това право, аз мисля, че ще се възползва”. Това разгласи в изявление за предаването „ Тази сутрин” по bTV зам.-председателят на Движение за права и свободи и кмет на Кърджали Хасан Азис.

„ Нашата позиция във връзка с финансирането беше доста категоричня и ясна – Партиите би трябвало да се финансират от страната, отсече той. Моето персонално мнение по този въпрос е, че политическите партии пренасочиха финансирането си отвън страната, тъй като нямат партийно строителство и не се занимават всеки ден с тази активност. Ние предложихме друга прекаленост, подкрепихме ръководещото болшинство, откакто то отиде на този вариант”, разяснява Азис тематиката с понижените дотации за партиите по предложение на ГЕРБ.

На въпроса има ли към момента Движение за права и свободи обръч от компании той отговори, че има искащи да финансират Движение за права и свободи и неговата политика.

Относно машинното гласоподаване и разногласието дали то е скъпо Азис разяснява: „ Някой може ли да дефинира цената на демокрацията – приказваме за това вотът на жителите да бъде гарантиран”.

Той разгласи, че Движение за права и свободи има максимален % дали своят вот с машини на последните избори – в Сърници и една секция в Кърджали и посочи, че това е в резултата на партийна работа.

Хасан Азис би се кандидатирал още веднъж за кмет на Кърджали, само че ще се съобрази с решението на централното управление на партията.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР