Право на опозицията е да предизвика вот на недоверие. Този

...
Право на опозицията е да предизвика вот на недоверие. Този
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Вотът на БСП няма никакъв шанс да успее

Право на опозицията е да провокира избор на съмнение. Този избор обаче няма никакъв късмет да успее. Страната ни през днешния ден не се нуждае от предварителни избори, а от непоклатимост. Проблемите в опазването на здравето са разпознати и държавното управление на Бойко Борисов и ръководещото болшинство в Народното събрание работим интензивно по тяхното решение, с цел да може опазването на здравето в България да бъде на високо, европейско равнище, а парите, които отделя страната, да стигат безпроблемно до всеки един пациент. Това разяснява пред публицисти в Смолян ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.
„ Българска социалистическа партия не са опция и това за следващ път се видя в тяхната „ визия “, където те приказват за бюджетно опазване на здравето, а не за здравноосигурителни модели, какъвто в действителност е днешният спор. От Българска социалистическа партия бяха декларирали, че с вота си ще нападат промяната. Тази промяна обаче още се разисква и няма нормативни измерения. Когато окончателното предложение на здравното министерство и Министерски съвет влезе в Народното събрание, тогава можем да сблъскаме нашите концепции “, уточни Цветанов. Той изясни, че даже и в Българска социалистическа партия са наясно, че вотът им няма да мине, като означи, че те целят дестабилизация на страната. Цветан Цветанов подсети, че точно Българска социалистическа партия предизвикаха Народното събрание да одобри решение, с което да разпореди на министър Ананиев да показа идея за развиване на здравното обезпечаване и секторните промени в системата.
„ Вчера имаше частични избори в три обитаеми места. Докато Българска социалистическа партия се явиха с претендент единствено в две от тях и получиха общо 51 гласа, от ГЕРБ имахме претенденти на всички места и спечелихме най-вече гласове в Орлинци и Суходол, като общо 400 души дадоха гласа си за нас “, показа зам.-председателят на ГЕРБ. По думите му не е нужно да напускаш Народното събрание, с цел да провеждаш срещите си с хората. „ За тази цел са планувани други дни от седмицата, само че сряда, четвъртък и петък ние би трябвало да сме в Народното събрание и да водим спор “, посочи Цветан Цветанов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР