Право е на президента е да прецени как трябва да

...
Право е на президента е да прецени как трябва да
Коментари Харесай

Гюров: ПП няма да внесе предложение за изпращане на оръжия за Украйна

Право е на президента е да реши по какъв начин би трябвало да бъдат прегледани мандатите и какъв брой време ще лишават консултациите и по кое време ще бъдат тъкмо връчени. Това сподели депутатът от " Продължаваме Промяната " Андрей Гюров пред публицисти, съобщи репотер на " Фокус ".

" Със сигурност Народното събрание към този момент заработва на доста бързи обороти, тъй че има доста неща, които би трябвало да се свършат. Те могат да работят даже преди излъчването на постоянно държавно управление ", добави той.

" Със сигурност няма заплаха да вземем решение да дадем оръжие за Украйна. Както знаете, съвсем всички европейски страни към този момент имат такива решения, ние не вършим никакво изключение. Това, което ние се разбрахме през днешния ден на председателски съвет, е бързо и експедитивно образуване на непрекъснатите комисии на Народно събрание в период до края на тази седмица, тъй че този въпрос би трябвало да мине през едно взаимно съвещание на външна комисия и да се направи добър спор и това решение да влезе в зала. Ние към този момент сме декларирали нашата кардинална поддръжка, като забележим съответните текстове за предложение, ще дадем своята. Няма да внасяме собствен текст. Има задоволително импортирани планове за решения ", изясни Гюров.

Той посочи, че ще поддържат предлагането, което е най-близо до вижданията и им.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР