Правнучката на Ванга не случи в любовта, разведе се само

...
Правнучката на Ванга не случи в любовта, разведе се само
Коментари Харесай

Правнучката на Ванга не случи в любовта, разведе се само година след сватбата

 Правнучката на Ванга не случи в любовта, разведе се единствено година след сватбата. Кристина не желала да приказва даже с приятелките си по тематиката, като единствено отсичала, че е много разочарована от Владислав и счита всичко сред тях за завършено. Майка й – внучката на Ванга Димитрина Митрева, също отхвърля да приказва за проваления брак на щерка си.

Проверка в обществените мрежи сподели, че Пашалиев, който е служител на реда, и Кристина даже към този момент не са другари във Facebook. Владислав се държи много свободно в интернет пространството, разводнявайки със свои полуголи фотоси.

" И запомни – в този живот някои ще те обичат абсолютно, а други – единствено в случай че изискванията са им изгодни… “, многозначително пък написа Граховска в персоналния си профил.

Правнучката на Ванга е професионален гримьор и напълно се е отдала на специалността си. Майка й Димитрина е известна със своите ръчно направени цветя от хартия и точно с такива бе украсила сватбата на щерка си предходната пролет.

Кристина и Владислав подписаха брак през април предходната година на красива гала в парк Бачиново. На празника присъстваше и бабата на булката –дъщерята на Ванга Венета, която й подари златна монета, излъчена в рода на пророчицата. Сватбеното странствуване на младоженците бе в Рим и Париж, откъдето двамата влюбени разгласиха фотоси.

В Петрич се приказва, че Кристина е наследила ясновидските качества на Ванга. Всъщност двете нямат кръвна връзка, защото пророчицата в никакъв случай не е имала деца и бабата на Кристина е осиновена от Ванга. Въпреки това, в Петрич имат вяра, че Кристина има заложба да вижда в бъдещето. Гримьорката даже предсказала на своя другарка, че ще пребори подла болест.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР