Правителството зае ястребска позиция срещу Русия, която БСП не одобрява.

...
Правителството зае ястребска позиция срещу Русия, която БСП не одобрява.
Коментари Харесай

Крум Зарков: Правителството зае ястребска позиция срещу Русия -

Правителството зае " ястребска позиция " против Русия, която Българска социалистическа партия не утвърждава. Това решение (за изгонването на 70 съветски дипломати - бел. ред.) и методът, по който беше съобщено от министър-председателя, се вписва точно в подобен жанр политика.

Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Крум Зарков пред бТВ.

По думите му тези политически другия ще останат даже Кирил Петков да не е предложението на " Продължаваме промяната " за министър председател в идващото държавно управление в границите на този парламент.

" Ние се събрахме хора и заехме, че имаме доста разнообразни визии по въпроси, в това число и Русия, само че имахме база антикорупционна политика. Затова ми се струва, че би трябвало радикално друго равнище на разговор и болшинство в Народното събрание. Струва ми се мъчно дълбоки промени да се създадат с болшинство на ръба и с министър-председател, определен в последния миг, с цел да се угоди на този или онзи ", посочи Зарков

Разсъждението, че огромният срив на Българска социалистическа партия се дължи на машините, може да бъде обяснено с обстоятелството, че тези, които настояват това, не желаят да погледнат истинските причини за срутва на социалистическата партия, а те не са свързани с технология, изясни някогашният съперник на Корнелия Нинова за лидерския пост в столетницата.

" Ако мотивирате избирателите, в случай че те виждат, че партията върви нагоре, в случай че виждат, че играем за победа, то няма жива мощ, която да ги спре да отидат до урните ", бе безапелационен Крум Зарков.

По думите му гласоподавателят в никакъв случай няма да е спокоен, в случай че преди всеки избор се сменят разпоредбите.

" Българска социалистическа партия, като част от това държавно управление, не може да си мисли, че може да споделя: „ Аз съм вътре в държавното управление, но, с това не съм склонен, гласувах „ срещу “ или „ въздържал се “. Властта идва с меда и с жилото ", сподели още Зарков.

Преди ден Крум предлагането на личната си партия за връщането на хартиените бюлетини. Предложението на Българска социалистическа партия тематиката да влезе за разискване в пленарната зала не мина поради глас " срещу " - на Зарков. Втори член на ПГ на Българска социалистическа партия - Благовест Кирилов, пък отхвърли да взе участие в гласуването, с цел да не " вкарва Българска социалистическа партия на една страна с ГЕРБ и Движение за права и свободи ".

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР