Правителството влиза от криза в криза и от скандал в

...
Правителството влиза от криза в криза и от скандал в
Коментари Харесай

Паргов: Цената на това управление ще бъде много висока за БСП

Правителството влиза от рецесия в рецесия и от скандал в скандал през последните месеци. Само в петък свадите сред сътрудниците в обединението бяха четири. Много ми се желае присъединяване на в това ръководство да не е самоцел с оглед " персонално оцеляване ". Защото цената на това ръководство ще бъде доста висока за партията. е с максимален опит от съдружните сътрудници, само че за жалост няма капацитет да бъде стабилизиращ фактор. не може да бъде маята, която да задържи бухнало тестото.

Това е мнението на досегашния ръководител на – София Калоян Паргов. По думите му за него няма изненада от решението на Общопартийната контролна комисия по отношение на наложеното му наказване. Органът удостовери решението на Националния съвет на партията. Една година той няма да има право да заема партийни длъжности, да бъде част от органите на партията и да се кандидатира за такива. Наказанието тече от 19-ти февруари 2022 година.

„ Не чаках да е друго решението. Всички обвинявания са съшити с бели конци. Казах го още преди Националният съвет да реши да ми наложи наказване. Потвърждавам го и в този момент. Това е персонална кавга на Корнелия Нинова “, съобщи Паргов.

Той е безапелационен, че на съвещанието на Националния съвет е очаквал да чуе още един път " алените линии " за в ръководството. " Трябваше да ги препотвърдят предвид на разминаванията сред сътрудниците в обединението, на които сме очевидци през последните седмици. Сред тези " червени линии ", от които не би трябвало да отстъпва никога, са позицията за Република Северна Македония и недопускането да бъде изпратено оръжие в Украйна ", смята Калоян Паргов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР