Правителството в оставка няма да бъде изслушано в Народното събрание,

...
Правителството в оставка няма да бъде изслушано в Народното събрание,
Коментари Харесай

Защо кабинетът не дойде в парламента? Борисов е в болничен, а министрите - в отпуск

Правителството в оставка няма да бъде изслушано в Народното събрание, както бе решено в петък заран от депутатите в Народното събрание. Това разгласи в Народното събрание ръководителят Ива Митева от " ИТН ".
Причината е, че министър председателят Бойко Борисов е в болничен до 18 май, а останалите министри (с изключение на министъра на земеделието Десислава Танева и министъра на външните работи Екатерина Захариева ) са в отпуск. 
 Депутатите събраха кворум за последното съвещание на Народно събрание, викат всички министри за надзор Депутатите събраха кворум за последното съвещание на Народно събрание, викат всички министри за надзор
Парламентът събра кворум за днешното си последно пленарно съвещание. С това падна интригата дали ще бъде блокирана активността поради пердах...
По-рано народните представители задължиха с гласоподаване министрите и министър председателят в оставка да се явят в пленарна зала, с цел да се организира парламентарен надзор. Предложението пристигна от Георги Свиленски , а то получи поддръжката на 123-ма депутати, 22-ма бяха „ срещу “, а 17 се въздържаха.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР