Правителството утвърди тригодишна план програма на Централната комисия за борба

...
Правителството утвърди тригодишна план програма на Централната комисия за борба
Коментари Харесай

Вече има план за борба срещу противообществените прояви на малолетните

Правителството утвърди тригодишна проект стратегия на Централната комисия за битка против противообществените прояви на малолетните и малолетните за предварителна защита и противопоставяне на противообществените прояви на малолетните и малолетните и закононарушенията на малолетните за интервала 2019 - 2021 година. Одобрена е също бюджетна прогноза за средствата, нужни за реализация на програмата.
Документът е създаден от експертния състав на Централната комисия, като са взети поради резултатите от проучвания, които тя е провеждала, както и информацията от отчетите на 297-те локални комисии за битка против противообществените прояви на малолетните и малолетните в страната. Включват се седем раздела, оперативни цели и действия, които се разписват по години според от трендовете в региона на предварителна защита и противопоставяне на противообществените прояви на малолетните и малолетните и закононарушенията на малолетните.
Тригодишната проект стратегия се изготвя в отговор на нуждата от дейно използване на законодателството в региона на предотвратяването и противодействието на детското девиантно държание, протекция и подкрепяне на ресоциализацията на причинителите, повишение на квалификацията на експертите, работещи с деца с девиантно държание, повишение на родителския потенциал и подкрепяне на родителите на деца причинители на противообществени прояви и закононарушения, както и от сливане и съгласуване на напъните на институциите в предварителната защита и противодействието на девиациите в държанието на подрастващите.


Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР