Правителството успява да удържа ситуацията в различните кризи. Това каза

...
Правителството успява да удържа ситуацията в различните кризи. Това каза
Коментари Харесай

Експерти: Няма да се стигне до избор на нито един от двамата кандидати за управител на БНБ

Правителството съумява да удържа обстановката в другите рецесии. Това сподели социологът Добромир Живков в предаването „ Тази заран “ по bTV.

Правителството започва преди повече от 100 дни с високи упования. Събирането на тези фактори води до понижаване на доверието. Особено към „ “, които са в противоположна посока по отношение на изборите през ноември. Тези рецесии водят до чувството, че не се развиват позитивно нещата. Хората стартират да се тормозят за приходите си, поради пандемията, войната и инфлацията, изясни още социологът.

Според Живков не е изненада спада в доверието към държавното управление на фона на външното и вътрешно напрежение.

Има спад към доверието на „ Продължаваме промняната “, само че остава преди всичко. Има известна готовност в. Партията едва ли има накъде повече да пораства, изключително след арестите на Борисов и Горанов. „ Възраждане “ е с възходяща позиция. Партиите в обединението остават постоянни с дребни промени. Има Такъв Народ са в златната среда като доверие, само че стартират да играят периферна роля от позиция на поддръжката, която получават. „ Демократична България “ е с непрекъсната поддръжка и степен на доверие, разяснява още данните от изследването Живков.

Според резултатите министър председателят остава най-одобрявания водач. 27% от българите показват доверие към него. Въпреки ареста Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г не получи покачване на благосклонностите на обществото. Повечето българи си показват, че би трябвало да има следствие. Лидерът на Има Такъв Народ Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в остава на трето място в класацията, като резервира високо равнище на публично доверие, до момента в който партията губи позиции.

Според политолога Цветанка Андреева карцерът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Владислав Горанов не е било акция за ПР на, а целеше да удари водача и партията.

Получи се противоположният резултат. Въпреки арестите бележат преднина. В институционален темперамент прекатурват нещата. При възможни избори могат да бъдат първа политическа мощ, уточни още тя.

Не мисля че има смяна в електоралните настройки. Въпросът е какво ще промени в себе си и какво ще премисли като държание. Отговор на този въпрос не сме видели. Не мисля че има нещо, което ще докара до извеждането на от политическата изолираност, означи доцент Милен Любенов.

Той разяснява и идният избор за шеф на Българска народна банка.

Спор за персони и позиции отблъсква гласоподавателите. Видяхме напрежение сред „ “ и Има Такъв Народ. Няма да се стигне до избор на нито един от двамата претенденти и евентуално ще се върви към нов мандат на сегашният шеф, добави още доцент Любенов.

Според Цветанка Андреева споровете за избор на Българска народна банка идват от неналичието на авторитетно водачество на Петков.

В изследването печели първо място, задминавайки Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в и Корнелия Нинова. Като представител не е по-силен от останалите. Променлив е и постоянно трансформира позициите, добави още Андреева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР