Правителството "убива пътуващите във времето", които се осмелят да говорят

...
Правителството "убива пътуващите във времето", които се осмелят да говорят
Коментари Харесай

Правителството избива пътешественици във времето

Правителството "убива пътуващите във времето ", които се осмелят да приказват за строго конфиденциален план, който ги оставил безпомощни и изгубени, заклещени в 2018 година Това твърди самопровъзгласил се "пътуващ във времето " мъж от бъдещето.

В един видеоклип, качен в Youtube канала "Apex TV ", пътешественикът, наименуван Ноа от 2030 година, "смело " приказва за скришен държавен план, включващ пътешестване обратно и напред във времето. Макар да не показва за кое държавно управление става дума, мъжът има американски акцент, което навежда на мисълта, че става дума са ръководещите в Съединени американски щати.

Ноа, който е много известен измежду феновете на тайни теории и тези, които имат вяра, че пътуването във времето е допустимо, твърди, че е затънал в 2018 година, за наказване, откакто го уволнили от работа поради проявена "некомпетентност " по време на задача.

Във видеото наподобява, че Ноа е подложен под внушаемост, преди да стартира да споделя по какъв начин е останал заклещен в нашето време, въпреки той да твърди, че е незаслужено, тъй като грешката била на негов сътрудник, а не негова.



"Аз ги познавам задоволително, с цел да знам, че ще дойдат и ще ме убият, в случай че кажа нещо за това. Знам по какъв начин да опазя себе си другояче те към този момент щяха да са се върнали и да са ме умъртвили бързо. "

Хипнотизаторът пита хипотетичния странник от бъдещето какво вижда.

Ноа дава отговор: "Нас. Преминаваме през нормалния развой за връщане във времето, а по-късно някой ме разсънва и ми споделя, че повече няма да продължаваме да пътуваме и по-късно останахме заклещени в същото време. Аз се почувствах сърдит, тъй като бях упрекнат за некомпетентността на един от сътрудниците ни. "

След това Ноа споделя, че се тревожи за сътрудниците си, които също са били осъдени да останат в 2018 година, тъй като счита, че ще бъдат убити.



"Правителството убива пътешествениците, които проговарят и знам, че те няма да могат да се погрижат за себе си. Все още не мога да допускам, че аз съумях да се измъкна ", споделя той.

След това Ноа продължава да дава отговор на въпросите на хипнотизатора и споделя за идната Трета международна война сред двете Кореи.

Ноа и преди е приказвал за тази война предходната година, когато напрежението сред Северна Корея и Америка още веднъж се повиши.

В края на диалога, хипнотизаторът благодари на Ноа и му споделя, че е доста самоуверен да беседва с него и то пред камера.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР