Правителството твърдо ще има време да изпълни това споразумение, много

...
Правителството твърдо ще има време да изпълни това споразумение, много
Коментари Харесай

Делян Пеевски: Правителството е стабилно, опозицията си прави пи ар трикове

Правителството твърдо ще има време да извърши това съглашение, доста други решения ще извършва през идващите години, за това бъдете сигурни, съобщи пред медиите в Народното събрание депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски във връзка желанието на „ Възраждане “ да съберат подписи за внасяне на избор на съмнение към кабинета поради бранша „ енергетика “.

Опозицията сега е в акция и си прави пи ар трикове, разяснява представителят на Движение за права и свободи. " Смятам, че държавното управление е извънредно устойчиво, евроатлантическо и не виждам какво може да го смъкна, няма предпоставки да го няма, то си прави работата. Ако извършват уговорките, които през вчерашния ден подписахме дружно към хората, ние ще го поддържаме, увери Пеевски, само че в това време напомни свои думи, казани по-рано през днешния ден, че в случай че не се извършват уговорките към хората, Движение за права и свободи ще бъде с хората ", добави той, съобщи Българска телеграфна агенция.

Във връзка с мненията на енергийния министър Пеевски съобщи, че Радев ги е уверил, че не е споделил тъкмо това, което е излязло по медиите за седемте точки от съглашението, и е подсигурил, че ще извърши на 100 % записаното в документа.

По-рано в коридорите на Народното събрание министър председателят Николай Денков съобщи, че сега няма защо да желае оставката на министъра на енергетиката.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР