Правителството трябва да заяви твърда позиция за Украйна, защото в

...
Правителството трябва да заяви твърда позиция за Украйна, защото в
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Високите цени на газа са опит от страна на Русия да дестабилизира източния фланг на НАТО

Правителството би трябвало да съобщи твърда позиция за Украйна, тъй като в обществените изяви чувствам едно извъртане, сподели в ефира на Нова телевизия Атанас Атанасов  Атанас Атанасов Атанас Атанасов приключва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има от " Демократична България " - една от партиите в ръководещата коалиция. Той добави, че българското държавно управление има проект за деяние при изостряне на рецесията с Украйна. Атанасов добави, че няма спор в държавното управление по тематиката.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 203
В коментар на свадите към " Булгаргаз " той прикани президентът, в случай че има данни, че те са провокирани от опит за промяна на медиаторите, да назове имената на новите. Атанасов акцентира още, че откакто към този момент има постоянно държавно управление, президентът и неговите съветници " би трябвало да се приберат в президентството ".

Високите цени на газа са опит от страна на Русия да дестабилизира източния фланг на НАТО, смятата депутатът. Той е на мнение, че би трябвало да се разбере истината около газовите кавги от последните дни.

В коментар на настояванията от страна на държавното управление да има подведени под отговорност измежду членовете на остарялото управление на " Булгаргаз ", Атанасов сподели, че това не е интервенция в работата на самостоятелната правосъдна власт. " Разделението на управляващите е хубаво и то би трябвало да се съблюдава, само че те би трябвало да си правят работата ", добави той.

Попитан за бъдещата правосъдна промяна депутатът от " Дeмократична България " уточни, че в Народното събрание се основава " коалиция на конституционния бойкот ", в която влизат депутати от ГЕРБ и Движение за права и свободи. " Те отхвърлят да вземат участие в правосъдната промяна с измислени претекстове, макар, че в предизборните си стратегии са записали, че желаят промени за ефикасна правосъдна система ", сподели още той.

Според Атанасов основаната комисията за промени в конституцията ще притегли експерти, които да дадат своето виждане за промени в избрани текстове на Конституция, с цел да стане по-ефективна правосъдната власт.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 203  Съединени американски щати обявиха, че газопроводът Съединени американски щати обявиха, че газопроводът " Северен поток-2 " е жертван, в случай че Русия нападне Украйна  Англия и нейните съдружници са решени да Англия и нейните съдружници са решени да " покачат цената " за Русия, в случай че тя предприеме по-нататъшни дейности против Украйна  Украинският външен министър прикани хората да не се поддават на апокалиптични предсказания Украинският външен министър прикани хората да не се поддават на апокалиптични предсказания
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР