Правителството трябва да подаде оставката, както и президента Румен Радев.

...
Правителството трябва да подаде оставката, както и президента Румен Радев.
Коментари Харесай

Делян Добрев: Правителството трябва да подаде оставка

Правителството би трябвало да подаде оставката, както и президента Румен Радев. Трябва още веднъж да се образува Национален действен щаб за битка с ковид.

Това съобщи Делян Добрев, лидер на листата на ГЕРБ-СДС в Хасково, в студиото на „ Лице в лице “.

„ В момента виждаме безпорядък в ръководството на опазването на здравето, неспособност за избавяне на човешките животи. Никой не поема отговорност за това. В Европа няма нищо затворено, там децата вървят на учебно заведение “, добави той.

Добрев добави, че единствено в границите на няколко дни имаме толкоз смъртни случаи от COVID-19, колкото имаме по пътищата за цяла година.

По думите му през вчерашния ден от Министерски съвет са направили машинация, като са споделили, че цената на газа ще падне с към 33%, което не е правилно, а тя се е намалила единствено с 1,4%.

„ Привикали са регулатора в лицето на Иван Иванов (б.р. ръководител на КЕВР) и са споделили: “Трябва да намериш метод да го намалиш този газ. Регулаторът се е подал на този напън и е отделил дребна група от консуматори и за тях го понижава с -1%, а за всички останали консуматори вместо да го вдигне с 15%, го подвига с близо 30% “, съобщи той.

Той добави, че работодателите желаят анулация на това решение или оставката на Иван Иванов. Иначе ще сезират Европейска комисия, тъй като това е дискриминация.

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР