Правителството ще проведе редовното си заседание присъствено, в сградата на

...
Правителството ще проведе редовното си заседание присъствено, в сградата на
Коментари Харесай

Заседанията на МС отново стават присъствени - вижте какви решения ще взимат министрите утре

Правителството ще организира постоянното си съвещание присъствено, в постройката на Министерския съвет, в сряда, 3 юни, от 10 часа.

Това оповестиха от държавната осведомителна работа.

Така се поставя завършек на видеоконферентните връзки, посредством които се организираха съвещанията на Министерски съвет в последните два месеца и половина поради пандемията от ковид. От на следващия ден отпада и възбраната за влизане на оператори и фоторепортери в постройката на Министерски съвет.

Борисов отиде в Рилския манастир: Извинявай, дядо Евлогий. Утре ще ти дадем пари

Ето и цялостния дневен ред на утрешното съвещание:

1. ПРОЕКТ НА РЕШЕНИЕ ЗА ПРЕДЛОЖЕНИЕ ДО ПРЕЗИДЕНТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ЗА НАГРАЖДАВАНЕ НА АТАНАС ЩЕРЕВ С ОРДЕН „ Сухопътни войски. Сухопътни войски. КИ­РИЛ И МЕТОДИЙ “-ОГЪРЛИЕ.

Внася: министърът на опазването на здравето

2. ДОКЛАД ЗА ДЕЙНОСТТА НА СЪВЕТА ЗА АДМИНИСТРАТИВНАТА РЕФОРМА ПРЕЗ 2019 Г.

Внася: заместител министър-председателят

3. ПРОЕКТ НА РЕШЕНИЕ ЗА УТВЪРЖДАВАНЕ НА НАЦИОНАЛНАТА ПРОГРАМА ЗА ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ И ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ НА ТРАФИКА НА ХОРА И ЗАК­РИЛА НА ЖЕРТВИТЕ ЗА 2020 Г.

Внася: заместител министър-председателят по публичния ред и сигурността и министър на защитата

4. ПРОЕКТ НА РЕШЕНИЕ ЗА ИЗМЕНЕНИЕ НА РЕШЕНИЕ № 148 НА МИНИСТЕР­СКИЯ СЪВЕТ ОТ 2020 Г. ЗА ПРИЕМАНЕ НА ПЛАН ЗА ДЕЙСТВИЕ Пожарна охрана СОЦИАЛ­НА ИКОНОМИКА 2020 - 2021 Г.

Внася: министърът на труда и обществената политика

5. ПРОЕКТ НА РЕШЕНИЕ ЗА ДАВАНЕ НА СЪГЛАСИЕ УПРАВЛЯВАЩИЯТ ОРГАН НА ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА „ ОКОЛНА СРЕДА 2014 - 2020 Г. " В МИНИСТЕРС­ТВОТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА И ВОДИТЕ ДА ПОДПИШЕ АДМИНИСТРАТИВЕН ДОГОВОР ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА БЕЗВЪЗМЕЗДНА ФИНАНСОВА ПОМОЩ С „ ВОДОСНАБДЯВАНЕ И КАНАЛИЗАЦИЯ " ЕАД, ГР. БУРГАС ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПРОЕКТ „ ИНТЕГРИРАН ВОДЕН ПРОЕКТ ЗА ОБЛАСТ БУРГАС ".

Внася: министърът на околната среда и водите

6. ПРОЕКТ НА РЕШЕНИЕ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ НА НАЦИОНАЛНАТА АГЕНЦИЯ ЗА ПРИХОДИТЕ ДА ИЗВЪРШИ ПРОДАЖБА НА ИМУЩЕСТВО, ОТНЕТО В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА.

Внася: министърът на финансите

7. ПРОЕКТ НА РАЗПОРЕЖДАНЕ ЗА УСТАНОВЯВАНЕ И ВНАСЯНЕ В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА НА ОТЧИСЛЕНИЯ ОТ ПЕЧАЛБАТА ОТ ДЪРЖАВНИ ПРЕДПРИЯ­ТИЯ И ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА С ДЪРЖАВНО УЧАСТИЕ В КАПИТАЛА.

Внася: министърът на финансите

8. ПРОЕКТ НА РЕШЕНИЕ ЗА ВЪЗМЕЗДНО УЧРЕДЯВАНЕ НА БЕЗСРОЧЕН СЕРВИТУТ НА ЕНЕРГИЕН ОБЕКТ ВЪРХУ ПОЗЕМЛЕН ИМОТ В ГОРСКА ТЕРИТО­РИЯ - ПУБЛИЧНА ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ, В ЗЕМЛИЩЕТО НА С. КОЗЛОВЕЦ, ОБЩИНА СВИЩОВ.

Внася: министърът на земеделието, храните и горите

9. ПРОЕКТ НА РЕШЕНИЕ ЗА ОТКРИВАНЕ НА КОНСУЛСТВО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, РЪКОВОДЕНО ОТ ПОЧЕТНО (НЕЩАТНО) КОНСУЛСКО ДЛЪЖ­НОСТНО ЛИЦЕ, В РЕПУБЛИКА БАШКОРТОСТАН, РУСКА ФЕДЕРАЦИЯ, СЪС СЕДАЛИЩЕ В ГР. УФА И КОНСУЛСКИ ОКРЪГ, ОБХВАЩАЩ ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БАШКОРТОСТАН, РУСКА ФЕДЕРАЦИЯ, И ЗА НАЗНАЧАВАНЕ НА ГРАЖДАНИНА НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЯРОСЛАВ ШРБОДЕР ЗА ПОЧЕТ­НО (НЕЩАТНО) КОНСУЛСКО ДЛЪЖНОСТНО ЛИЦЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГА­РИЯ В РЕПУБЛИКА БАШКОРТОСТАН, РУСКА ФЕДЕРАЦИЯ, СЪС СЕДАЛИЩЕ В ГР. УФА И С КОНСУЛСКИ ОКРЪГ, ОБХВАЩАЩ ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБ­ЛИКА БАШКОРТОСТАН, РУСКА ФЕДЕРАЦИЯ.

Внася: заместител министър-председателят по правосъдната промяна и министър на външните работи

10. ДОКЛАД ЗА ОДОБРЯВАНЕ НА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ УЧАСТИЕТО НА РЕПУБЛИ­КА БЪЛГАРИЯ В НЕФОРМАЛНАТА ВИДЕОКОНФЕРЕНЦИЯ НА СЪВЕТА НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ Пожарна охрана ЗЕМЕДЕЛИЕ И РИБАРСТВОТО, ПРОВЕДЕНА НА 13 МАЙ 2020 Г.

Внася: министърът на земеделието, храните и горите

11. ДОКЛАД ЗА ОДОБРЯВАНЕ НА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ УЧАСТИЕТО НА РЕПУБЛИ­КА БЪЛГАРИЯ В НЕФОРМАЛНАТА ВИДЕОКОНФЕРЕНЦИЯ НА МИНИСТРИТЕ НА ТУРИЗМА НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ, ПРОВЕДЕНА НА 20 МАЙ 2020 Г.

Внася: министърът на туризма

12. ДОКЛАД ЗА ОДОБРЯВАНЕ ПОЗИЦИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ЗА УЧАСТИЕ В НЕФОРМАЛНА ВИДЕОКОНФЕРЕНЦИЯ НА СЪВЕТА НА ЕВРО­ПЕЙСКИЯ СЪЮЗ Пожарна охрана ВЪНШНИ РАБОТИ, ФОРМАТ „ ТЪРГОВИЯ ", КОЯТО ЩЕ съдебна експертиза ПРОВЕДЕ НА 9 ЮНИ 2020 Г.

Внася: министърът на стопанската система

Борисов: Отпускаме 250 лева на нуждаещи се фамилии, чиито деца са записани в 8-и клас

13. ПРОЕКТ НА РЕШЕНИЕ ЗА ОТКРИВАНЕ НА ПРОЦЕДУРА ЗА ВЪЗЛАГАНЕ НА КОНЦЕСИЯ ЗА МОРСКИ ПЛАЖ „ КАБАКУМ - СЕВЕР 2 ", ОБЩИНА ВАРНА, ОБ­ЛАСТ ВАРНА.

Внася: министърът на туризма

14. ПРОЕКТ НА РЕШЕНИЕ ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА КОНЦЕСИЯ ЗА ДОБИВ НА ПОДЗЕМНИ БОГАТСТВА Пожарна охрана ЧЛ. 2, АЛ. 1, Т. 5 ОТ ЗАКОНА ЗА ПОДЗЕМНИТЕ БОГАТСТВА - СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ - ВАРОВИЦИ, ОТ НАХОДИЩЕ „ СУВОРОВО-2 ", РАЗПОЛОЖЕНО В ЗЕМЛИЩЕТО НА ГР. СУВОРОВО, ОБЩИНА СУВОРОВО, ОБЛАСТ ВАРНА, НА „ ПЪТИЩА И МОСТОВЕ " ЕООД - ВАРНА.

Внася: министърът на енергетиката
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР