Правителството ще приеме на утрешното си редовно заседание Наредба за

...
Правителството ще приеме на утрешното си редовно заседание Наредба за
Коментари Харесай

Кабинетът ще приеме Наредба за безопасна експлоатация на язовирните стени

Правителството ще одобри на утрешното си постоянно съвещание Наредба за изискванията и реда за реализиране на техническата и безвредната употреба на язовирните стени и на оборудванията към тях, и за надзор на техническото им положение.Това оповестиха от пресслужбата на кабинета.

Министерският съвет ще одобри Доклад за отразяване на Националната идея за поощряване на дейния живот на възрастните хора в България (2012-2030 г.) в секторните политики за интервала 2017-2018 година

Министрите ще одобряват годишна Програма за присъединяване на България в процеса на взимане на решения на Европейския съюз през 2020 година, както и шестмесечна стратегия с предпочитаните за страната тематики и досиета по време на хърватското председателство на Съвета на Eвропейския съюз.

Министерският съвет ще предложи на Народното събрание за одобрение Споразумението за даване на консултантски услуги, засилващи устойчивостта от опасности от бедствия, сред Министерството на вътрешните работи на България и Международната банка за възобновяване и развиване.

В дневния ред на съвещанието е и план на Програма за взаимно деяние сред министерствата на туризма на България и на Гърция за интервала 2020-2022 г.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР