Правителството ще отзове Пламен Георгиев като консул във Валенсия. Това

...
Правителството ще отзове Пламен Георгиев като консул във Валенсия. Това
Коментари Харесай

Отзовават Пламен Георгиев като консул във Валенсия

Правителството ще отзове Пламен Георгиев като консул във Валенсия. Това заяви министър председателят Кирил Петков при започване на държавното съвещание.

„ Оттук нататък завършват политическите назначения, както и назначенията на хора, чиято активност не е обвързвана с мястото, на което отиват, изключително в МВнР”, сподели Петков. „ Хора като Пламен Георгиев, който е назначен по напълно политически аргументи като консул във Валенсия, предлагам да го отзовем. И това да бъде признакът, че този вид политически назначения не са методът, по който нещата ще се случват”, сподели Петков.

Той поздрави здравния министър за триумфа на имунизационната акция. „ Вече сме на една трета от резултата, който целяхме, а сме едвам в първите дни на януари”, съобщи Петков.

Пламен Георгиев е някогашен началник на Антикорупционната комисия. Той подаде оставка от поста през 2019 година и още същият ден оставката му бе утвърдена от Народното събрание. Той изясни напускането на поста със абсурда с терасата на жилището му в София. Тогава инспекция на Национална агенция за приходите сподели, че всичко към приходите и придобиването на парцела на Георгиев е чисто.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР