Правителството ще оттегли законопроекта за споразумението за Брекзит, ако програмата

...
Правителството ще оттегли законопроекта за споразумението за Брекзит, ако програмата
Коментари Харесай

Борис Джонсън потвърди: Ще ме принудите да оттегля сделката и да отидем на избори

Правителството ще отдръпна законопроекта за съглашението за Брекзит , в случай че програмата на работата на Народното събрание не бъде призната . След това страната ще отиде към предварителни парламентарни избори.

Това удостовери министър председателят на Англия Борис Джонсън по време на спор в Камарата на общините за Брекзит, написа " Гардиън ".
 Джонсън ни трансформира в колония на Европейски Съюз, нападна Фараж и изиска отсрочване на Брекзит
Джонсън ни трансформира в колония на Европейски Съюз, нападна Фараж и изиска отсрочване на Брекзит

Господин Джонсън се подписа под съглашение, " което свежда Англия до статут на колония на Европейски Съюз "

По-рано през днешния ден Би Би Си заяви, базирайки се на държавен източник , че държавното управление на Англия ще изостави съглашението с Европейски Съюз за Брекзит и ще свика предварителни парламентарни избори, в случай че депутатите отхвърлят плануваната стратегия и Европейски Съюз удостовери отсрочване на излизането на страната от Общността за 31 януари.

Източник от " Даунинг стрийт " 10 разяснява пред Би Би Си: " Няма да губим повече месеци в този парламент ". Представителят акцентира, че сходно предложение от Брюксел за отсрочване на Брекзит ще отвори вратата към предварителни избори " преди Коледа ".

Няма да позволи повече месеци от това . Ако Народното събрание откаже да разреши Брекзит да се случи и продължи по този метод, и реши да отсрочи всичко до януари или по-дълго, при тези условия държавното управление не може да продължи с това...Трябва да оповестя, че законопроектът ще би трябвало да бъде отдръпнат и ние ще би трябвало да отидем към парламентарни избори , разгласи Джонсън пред депутатите.

Ще споделям на тези избори: " Нека изпълним Брекзит ". И водачът на опозицията ще изложи случая си през 2020 година да се проведат два референдума - един за Брекзит и един за Шотландия , сподели още той.
 Туск: Отлагането на Брекзит зависи от решението на английските депутати
Туск: Отлагането на Брекзит зависи от решението на английските депутати

Споразумението с Англия е въз основата на контрактуваното с някогашния министър председател Тереза Мей

Лидерът на Лейбъристката партия Джереми Корбин съобщи, че партията оспорва законопроекта . По думите му държавно управление на лейбъристите ще предоговори съглашението с Европейски Съюз и ще го подложи на референдум. Той предизвести, че договорката на масата може да извади Англия без договорености с Европейски Съюз в края на идната година , като има поради преходния интервал.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР