Правителството ще осигури допълнителни средства към бюджетите на общините за

...
Правителството ще осигури допълнителни средства към бюджетите на общините за
Коментари Харесай

Кабинетът налива още пари за образование в бюджета на общините за 2018 г.

Правителството ще обезпечи спомагателни средства към бюджетите на общините за 2018 година за финансово обезпечаване на действия по националните стратегии " Развитие на системата на предучилищното обучение ", " Заедно за всяко дете " и " Без свободен час ". Това планува дневния ред на министрите за днешното постоянно държавно съвещание.

Предложението за спомагателните траншове по бюджетите на общините е на министъра на образованието и науката Красимир Вълчев.

Кабинетът ще реши дали Първа МБАЛ - София ЕАД да стане университетска болница. Точката е импортирана от министър на опазването на здравето Кирил Ананиев. Здравният министър ще показа пред държавното управление и план на разпореждане за изменение на наредбата за изискванията, разпоредбите и реда за контролиране и вписване на цените на лекарствените артикули, призната с разпореждане № 97 на Министерския съвет от 2013 година

Министърът на правораздаването Цецка Цачева ще показа план на разпореждане за приемане на устав за използване на Закона за отбрана на лица, застрашени по отношение на наказателно произвеждане.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР