Правителството ще гласува постановление за одобряване на допълнителни трансфери по

...
Правителството ще гласува постановление за одобряване на допълнителни трансфери по
Коментари Харесай

Гласуват отпускането на допълнителни средства на общините за оптимизация на персонала в предучилищното и училищното образование

Правителството ще гласоподава разпореждане за одобрение на спомагателни прехвърляния по бюджетите на общините за 2018 година за финансиране на действия по национална стратегия за оптимизация на вътрешната конструкция на личния състав в предучилищното и учебното обучение.

Това се показва в дневния ред на постоянното държавно съвещание.

Вносител на плана е просветителният министър Красимир Вълчев. На държавното съвещание ще се гласоподава и одобрение разходване на средства за създаване на безжични мрежи в държавните и общинските учебни заведения. Министрите ще гласоподават Доклад за осъществяването на ограниченията, произлизащи от участието на България в Европейски Съюз, към 30 септември 2018 година. Вносител е министърът за Българското председателство Лиляна Павлова. Кабинетът ще реши дали болничното заведение в Стара Загора „ Проф. доктор Стоян Киркович “, „ Александровска “ ЕАД- София и „ Н.И.Пирогов “ ЕАД- София да станат академични. Преокторешенията са импортирани от здравния министър Кирил Ананиев. По предложение на министър Боил Банов министрите ще гласоподават проекторешение за одобряване на меморандум сред културните министерства на България и Италия за попречване на обири и противозаконен импорт и експорт на културни полезности.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР