Правителството се разпореди с имоти в полза на ведомства и

...
Правителството се разпореди с имоти в полза на ведомства и
Коментари Харесай

Правителството се разпореди с имоти в полза на ведомства и общини

Правителството се разпореди с парцели в интерес на ведомства и общини, заяви пресслужбата на Министерски съвет.

Правителството реши да даде безплатно за ръководство парцели и елементи от парцели - обществена държавна благосъстоятелност, на Държавната комисия по сигурността на информацията. Имотите се намират в областите Кърджали, Плевен и Варна, и до момента са били стопанисвани от Министерството на вътрешните работи. Поради отпаднала нужда за Министерство на вътрешните работи, правото на ръководство върху парцелите се лишава от ведомството и се трансферира на ДКСИ.

На община Несебър, област Бургас, се трансферира безплатно правото на благосъстоятелност върху парцели - частна държавна благосъстоятелност. Имотите, намиращи се в землището на Несебър, са нужни за реализацията на обект "Разширение на път с. Кошарица - к.к. "Слънчев бряг ".

Община Бургас получава правото на благосъстоятелност върху девет парцела - държавна благосъстоятелност.

Министерският съвет одобри също решение за продажба на парцел, благосъстоятелност на България, в американския щат Ню Джърси, околия Берген. С приемането на плана на решение на Министерски съвет българската страна ще се освободи от парцел с отпаднала нужда, за който все още се отделя финансов запас както за поддръжка, по този начин и за заплащане на наложителните налози и такси.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР