Правителството се разпореди с имоти в полза на общини и

...
Правителството се разпореди с имоти в полза на общини и
Коментари Харесай

Правителството се разпореди с имоти в полза на общини и ведомства

Правителството се разпореди с парцели в интерес на общини и ведомства, заяви пресслужбата на Министерския съвет.

Правителството реши да даде на Министерството на образованието и науката парцел - обществена държавна благосъстоятелност във Велинград за потребностите на Национална професионална гимназия по горско стопанство "Христо Ботев ". Имотът включва два независими обекта в постройка. Единият е със застроена повърхност от 800 кв. м, а вторият е с величина 303 кв. м. Те ще се употребяват за основаването на общежитие и стол за хранене на учениците от професионалното образователно заведение.

Правителството се разпореди с парцели

Правителството позволи също по този начин "БДЖ-Товарни транспорти " ЕООД (БДЖ-ТП) да продаде неоперативни активи, благосъстоятелност на сдружението, на Национална компания "Железопътна инфраструктура " (НКЖИ).

Учредява се възмездно безсрочно лимитирано вещно право - сервитут, върху част от парцел - обществена държавна благосъстоятелност, в интерес на "Електроразпределение Юг " ЕАД - Пловдив. Частта от парцела - обществена държавна благосъстоятелност, се намира в Бургас и е с повърхност от 61 кв. м. Тя се визира от отчасти кабелиране на 4 въздушни електропроводни линии и полагане на 2 нови подземни кабела.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР