Правителството събира доста критики, но има и положителни неща. Въпросът

...
Правителството събира доста критики, но има и положителни неща. Въпросът
Коментари Харесай

Сидеров: Правителството събира доста критики, но има и положителни неща

Правителството събира много рецензии, само че има и позитивни неща. Въпросът е по какъв начин се сервират. Дали не би трябвало да се промени пиар тактиката на кабинета, мисля, че тя сега не е добра. Това разяснява пред публицисти в Народното събрание ръководителят на ПГ на „ Обединени патриоти “ и водач на „ Атака “ Волен Сидеров.

„ Всеки член на кабинета, вицепремиер, министър, обособени хора излизат и приказват, а нещата си опонират “, разяснява той.

„ Може би би трябвало да има една по-единна визия и тактичност при представянето на това, което си приключил. Не споделям, че ще има бурни аплодисменти по-късно, само че ще се разделя свършеното от несвършеното “, уточни Волен Сидеров.

„ Продължавам да изповядвам убеждението си, че българите би трябвало да имат право на митинг. Няма значение какъв брой индивида ще излязат, двама, трима или 2000. Ние сме партията, която евентуално е правила най-вече митинги в последните 14 години “, отговори Сидеров на въпрос по отношение на митингите от последните дни и добави, че няма по какъв начин да знае дали простестите са платени.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР