Правителството реши за концесионер на морски плаж Бургас-север в община

...
Правителството реши за концесионер на морски плаж Бургас-север в община
Коментари Харесай

Палм Инвест се отказа от концесията на Северния плаж в Бургас

Правителството реши за концесионер на морски плаж " Бургас-север " в община Бургас да бъде избран класираният на второ място участник в извършения конкурс " КРАМ ИНС " ЕООД, заяви пресслужбата на Министерски съвет.

Правителството упълномощи министъра на туризма да подписа контракт за концесия след осъществяване на договаряния за възстановяване на предложенията на участника.

Това се постанова, защото участникът, класиран преди всичко в състезанието, е подал заявление, с което заявява невъзможността си да подписа концесионния контракт.

През август предходната година държавното управление дефинира за концесионер записаната в Смолян компания " Палм Инвест " ЕООД. Договорът за концесия беше за 20 години и трябваше да влезе в действие от 1 януари т. година

Фирмата предложи най-ниска цена - 140 хиляди лева, до момента в който офертите на другите претенденти бяха с пъти по-високи.

Ниската цена от 1 ст. за чадър и шезлонг, дадена от " Палм Инвест, очевидно се оказа печеливша, защото офертите за концесионни такси на другите две компании - " Крам инс " и " Уотърсайд ", са доста по-високи - надлежно 300 и 640 хиляди лева

След днешното решение на кабинета " Крам инс " ще концесионира плажа. Фирмата е благосъстоятелност на 29-годишния Стоян Иванов Германов, живеещ в столичния квартал " Левски ". Фирмата взе участие и в други процедури за концесии в Бургаска област - на Поморие-централен и Ахтопол, сподели инспекция на Флагман.бг.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР