Правителството реши днес да предложи на парламента да одобри проекта

...
Правителството реши днес да предложи на парламента да одобри проекта
Коментари Харесай

Зелен семафор за два нови кораба за ВМС

Правителството реши през днешния ден да предложи на Народното събрание да утвърди плана за два нови патрулни кораба за военноморския флот.
Проектът е на стойност до 984 милиона лв.. Поскъпването със 164 милиона лв. по отношение на признатия през 2016 година от Народното събрание план е поради новото условие да бъдат облагани с Данък добавена стойност и покупко-продажбите на армията. Тези спомагателни пари са планувани за заплащане пред 2025-а и 2026 година

Добавени са два нови разновидността за придобиване - закупуване на нов защитителен артикул (модифициран за потребностите на ВМС) или произвеждане по лиценз и композиция от създаване на нов артикул и трансформация на действителен подобен.

Предвижда се многофункционалните модулни патрулни кораба да бъдат окомплектовани с главно въоръжение и корабни произведения и с в допълнение въоръжение и корабни произведения.

Проектът планува доставка на два многофункционални модулни патрулни кораба, доставка на първичен комплект ЗИП и аварийни елементи, образование на екипажите на двата кораба и интегрирана логистична поддръжка за интервал от 3 години.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР