Правителството разкри дълго пазена тайна, за да пресече спекулациите по

...
Правителството разкри дълго пазена тайна, за да пресече спекулациите по
Коментари Харесай

Сделката за новите F-16 ще се финансира през бутика в Барселона

Правителството разкри дълго защитавана загадка, с цел да пресече спекулациите по горещата тематика " Барселонагейт ". 
Луксозният бутик в Барселона, който бе благосъстоятелност на Мис Бикини,, в действителност бил стратегическа инвестиция, обвързвана с националната сигурност, обясниха отдолу под вежди ръководещите. 
Сделката за новите F-16, преди да са пристигнали старите, щяла да се финансира през този бутик, като схемата била доста хитра и на ръба на интернационалното право, само че опитните адвокати на ГЕРБ щели да изпипат нещата, тъй че всичко да е тъкмо.
За повече изясненост по мътния проблем Борисов даде в придвижване малко видеоизявление от джипката, в което изясни кое по какъв начин. 
***
" Всичко е тип-топ - разгласи Борисов. - През бутика в Барселона ще прекараме едни пари, с цел да си осигурим тази толкоз значима военна поръчка. Има няколко доста забавни анекса, на ръба на оперативната интересност. Испанската прокуратура ни прави въртели, тъй като испанците желаеха да ни завлечен договорката и те да купят самолетите, дори са предложили повече пари на " Локхийд Мартин ", само че хората мен ме почитат повече и са ми дали обещание самолетите на мен. Нямат никакви възражения по финансирането, не им се вижда необичайно военна договорка да минава през бутик със съмнителна популярност. То е нещо като схемата " Иран - контри " от едно време, много е комплицирано, но всичко е направено доста точно от нашите адвокати и стратегически мислители. Тома Биков, Екатерина Захариева, Дани Кирилов - всички най-горещи мозъци на ГЕРБ са ангажирани, както с новата Конституция, по този начин и с изработването на тази стратегическа договорка " Boutique - F-16 " . Всички те са се потвърдили като напредничави адвокати и държавници с хрумвания за постоянното развиване. Имах и прям диалог с Доналд Туск, тази тематика също я засегнахме. Казах му почтено: имам доста пари и съм цялостен с хрумвания, подкрепяш ли ме, братко Туск? А той ми отговори: би трябвало да положите още доста старания, с цел да посрещнете това предизвикателство! Разбрахме се.
Разбрахме се като Настрадин Ходжа и французина , намерете си я тая история, доста е увлекателна и поучителна. Няма да повярвате, само че по тематиката " Бутик - F-16 "  намерих още веднъж общ с език с моя някогашен сътрудник Цветан Цветанов. Той също ме поддържа и ми сподели, че децата не се знае при кого ще останат и кой чие завещание ще харчи. После ми разгласи, че откак сме се разделили, това били най-щастливите му дни в живота и отново потегли из страната да си бере от моите членове на моята партия. Знам какво му е и на него в главата. Цецо желае отново да се съберем, обаче той да ми е шеф и да ме смаже с милосърдие. Ама ще има да взема, аз съм си посадил в този момент нова свежа харизма, скоро ще покара и отново ще съм Номер 1! "
В този миг Борисов пусна кормилото на джипката, подвигна ръце към тавана и запя чалга-хита от времето на политическата му младост:
" Кипи скандал, на цирк приличаме. / Уж ненавиждаме се, а се обичаме... Ние сме Номер 1! "
В този миг джипката попадна в магистрална турбуленция, тъй като налетя на талази, дупки, цепки, кръпки и ремонт на ремонта. Борисов сграбчи мъжки кормилото и директното предаване завърши.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР