Правителството раздаде несъществуващи 1 милиард лева. Тол системата и плащането

...
Правителството раздаде несъществуващи 1 милиард лева. Тол системата и плащането
Коментари Харесай

Правителството раздаде несъществуващи 1 милиард лева

Правителството раздаде несъществуващи 1 милиард лв.. Тол системата и заплащането за изминато разстояние на тежките камиони към момента са в бъдеще време, само че ръководещите към този момент разпределят предстоящите доходи от нея. На две следващи съвещания в границите на седмица бяха " наместени " близо 1 милиард лв..

Миналата сряда министрите дефинираха крупната сума от към 550 млн. лева за ремонт на пътища и за създаване на нови прави, напомня в. „ Сега “. 7 дни по-късно държавното управление реши да отпусне нови близо 420 млн. лева за създаване на пътища в Северозападна България. Става въпрос за от дълго време планувания и обещаван скоростен път от Мездра до Ботевград.

Очаква се средствата още веднъж да дойдат от бъдещи доходи от тол системата, с която тировете ще заплащат за изминато разстояние по част от пътищата. Парадоксът е, че съответният обсег на трасетата, за които ще се заплащат такси, към момента не е избран. Първоначално се говореше за над 60% от републиканската пътна мрежа - автомагистрали, първокласни и второкласни пътища, както и даже за част от третокласната мрежа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР