Правителството работи под натиск още от 13 декември и колкото

...
Правителството работи под натиск още от 13 декември и колкото
Коментари Харесай

Голото крадливо старче Събев тотално пощуря: Слави е кукла на конци! Отиваме на избори и ще бием

Правителството работи под напън още от 13 декември и колкото и да се опитваме да променим нещата, те не се случват поради вътрешни аргументи. Това съобщи транспортният министър Николай Събев.

Той дефинира Слави Трифонов като политическа кукла, която не взима независимо решения. Според него има съществени доказателства за това, само че отхвърли да разяснява кой съгласно него направлява водача на Има Такъв Народ.

„По дейностите ще ги познаете. Имам информация, че Слави Трифонов е политическа кукла на хора, които желаят да запазят България в позиция, в която е държана 30 години. По дейностите ще видите кой какви цели има“, уточни Събев.

„Оттук нататък задачата е елементарна – разгласяваме държавно управление на малцинството, въпросът е ще има ли 12 депутати. От Има Такъв Народ станаха нервни, че не се случи избора на централен банкер. Когато взехме решение да влезем в еврозоната, още веднъж имаше овакантяване на четиримата министри от Министерски съвет. Станаха доста нервни и започнахме да си задаваме въпроса какво се случва“, продължи Събев пред Нова.

Той съобщи също, че като държавно управление на малцинството ще им се наложи да работят поотделно с всяка парламентарна група даже с всеки обособен депутат.

„Една от законодателните промени, които би трябвало да бъдат осъществени, е актуализацията на бюджета. Има неща, които ни сплотяват, и неща, по които има разногласия. Като държавно управление на малцинството започваме да работим с всеки един от депутатите, с всяка парламентарна група. Налага се да работим с всеки един народен представител да потърсим общи точки, където успеем“, сподели Събев. И акцентира, че актуализацията на бюджета би трябвало да мине.

„Имаме явен проект по какъв начин да работим като държавно управление на малцинството. Ако не се случи това, отиваме на избори и ще ги бием“, счита Събев.

Той отхвърли социологическите изследвания, които дават преднина на ГЕРБ. „Проучванията преди последните избори бяха разнообразни от резултатите на изборите“, сподели Събев. Той чака, че при възможни последващи избори, Политическа партия ще завоюва „много по-добър резултат“.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР