Правителството продължава да следва своите политики по изпълнение на програмата.

...
Правителството продължава да следва своите политики по изпълнение на програмата.
Коментари Харесай

Икономическият министър: Хората не искат ново правителство! Ние решаваме проблеми

Правителството продължава да следва своите политики по осъществяване на програмата. Имаме към 400 милиона лв. повече за обучение. Имаме нарастване на заплатите В обществената сфера имаме увеличение с към половин милиард лв.. Хората с увреждания сега виждат в това държавно управление решение на техните проблеми. Това държавно управление взема решение проблеми. Те не желаят ново държавно управление.

Това изясни в утринния блок на Българска национална телевизия министърът на стопанската система от квотата на " Обединени патриоти "  Емил Караниколов и добави, че до 2021 година минималната заплата в страна ще бъде 650 лв..

,,Министерството на икомиката управлява качеството на горивата. Тази година изтеглихме 1 милион литра некачествено гориво от пазара. Относно цените на горивата, те се диктуват от интернационалните пазари``, уточни Караниколов.

,,Каква да бъде системата? Проблемът е в доверието, тъй като хората са на ръба. Ние започнахме от дъното, само че сега България има стопански растеж.``, сподели министърът на стопанската система по повод на протестите и добави, че от 2007 година досега директните непознати вложения в страната ни са над 1 милиард и 300 милиона евро``.

Според Караниколов българите от чужбина ще се завърнат у нас, когато се усилят задоволително приходите и когато политиките са ясни и транспарантни.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР