Правителството продължава да изпълнява заложените политики. Приоритети в политиките на

...
Правителството продължава да изпълнява заложените политики. Приоритети в политиките на
Коментари Харесай

Караниколов: Спрели сме от пазара един милион литра некачествено гориво

Правителството продължава да извършва заложените политики. Приоритети в политиките на държавното управление са образованието, обществената сфера, опазването на здравето, увеличение на приходите, разяснява в Сутрешния блок на Българска национална телевизия икономическият министър Емил Караниколов.

За тази година имаме към 400 млн. лв. повече за обучение, в обществената сфера имаме също увеличение, регистрира Караниколов.
Тук ще обърна внимание на митингите на хората с увреждания, на майките, освен тези, които стачкуват, те 20 години и повече не са видяли решение на техните проблеми. сега те виждат в това държавно управление решение, те не желаят да се смени държавното управление и да пристигна ново да реши техните проблеми.
Разбира се, че 150 милиона нарастване единствено за хората с увреждания, откакто навършат 18 години не е решение, те желаят и среда, изясни той. " Затова този закон, който е импортиран, би трябвало да работи, той няма да реши всичките проблеми ", разяснява Караниколов.
Независимо какво се случва, това държавно управление взема решение проблемите и съществени проблеми сега са увеличение на приходите. Но в случай че чувате - никой от опозицията не споделя минималната работна заплата ще е 1000 лв., не, държавното управление има управническата стратегия, там е казано, че минималната работна заплата до 2021 година ще бъде 650 лв., междинната работна заплата - 1050.
Министерството на стопанската система посредством страната организацията по метеорология и механически контрол управлява качеството на горивата.
Само от началото на годината сме спрели от пазара един милион литра некачествено гориво. Проверките не престават и ние се занимаваме с това. А по отношение на цените на горивата - първо това е в действителност интернационалните пазари и другото - Комисия за защита на конкуренцията следи дали няма картел, монопол или деформиране на пазарите.
Проблемът е в доверието, уверен е министър Караниколов.
Хората нямат доверие, хората са на ръба, за жалост ние нямаме магическа пръчка и никой не е обещавал нещо невероятно, т.е. приходи минимални над 1000 - 1500 лв.. Това ще стане с времето, няма по какъв начин - ние почнахме от дъното и настина лека-полека нещата се развиват. Икономиката ни върви.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР