Правителството прие увеличение на утвърдените със Закона за държавния бюджет

...
Правителството прие увеличение на утвърдените със Закона за държавния бюджет
Коментари Харесай

Правителството увеличи тавана на разходите на земеделското министерство с 11 млн. лв.

Правителството одобри нарастване на одобрените със Закона за държавния бюджет на България за 2018 година индикатори на оптималния размер на уговорките за разноски на Министерството на земеделието, храните и горите (МЗХГ), които могат да бъдат поети през 2018 г. 
 Обходът на Габрово отсрочен с година, държавното управление дава още 10 млн.  Правителството отново раздаде спомагателни пари за някои министерства  Кабинетът дава 20 млн. за нова детска болница към Александровска, Правителствена минава към СУ
Проектът планува нарастване на оптималния размер на новите отговорности за разноски, които могат да бъдат насъбрани през 2018 година, по отношение на със подписани през месец ноември многогодишни контракти и начисляване на коректив за отговорности.

Максималният размер на уговорките за разноски, които могат да бъдат поети през 2018 година, е с 11 138 000 лева повече от одобрения със Закона за държавния бюджет на Република България за 2018 година по бюджета на МЗХГ. Максималните размери на новите отговорности за разноски, които могат да бъдат насъбрани през 2018 година, е повишен със сумата от 4 000 000 лева.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР