Правителството прие промени в Устройствения правилник на Министерството на отбраната.

...
Правителството прие промени в Устройствения правилник на Министерството на отбраната.
Коментари Харесай

Правителството прие промени в Устройствения правилник на Министерството на отбраната

Правителството одобри промени в Устройствения устав на Министерството на защитата.

Преструктурират се част от административните звена от Министерството на защитата, уточняват се функционалностите на избрани звена и се разпореждат нови функционалности. С това се цели повишение качеството на работа, отбягване на дублиращи функционални отговорности и обезпечаване на качествена профилирана експертиза. С смяната на числеността на обособените административни звена се обезпечава персонален състав, гарантиращ ефикасното осъществяване на дилемите.

Правителството одобри промени в Устройствения устав на Държавната организация за бежанците

Със основаването на уредба, обезпечаваща дейностите по отбрана на персоналните данни в Министерство на защитата, се извършват отговорностите по Закона за отбрана на персоналните данни и условията на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година

С възлагането на нови и прецизиране на актуалните функционалности на ИА „ Военни клубове и военно-почивно дело “ се цели постигането на по-голяма успеваемост при организацията, методическото управление и контрола върху активността на държавните детски градини към Министерството на защитата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР