Правителството прие промени в РМС № 886/2016 г. за определяне

...
Правителството прие промени в РМС № 886/2016 г. за определяне
Коментари Харесай

Актуализира се съставът на Обществения съвет към Център „Фонд за лечение на деца”

Правителството одобри промени в РМС № 886/2016 година за установяване състава на Обществения съвет към Център „ Фонд за лекуване на деца “, оповестиха от пресслужбата на кабинета.

Предсрочно от състава на съвета се освобождават двама постоянни членове - представители на Българския червен кръст и Българската национална телевизия, и трима аварийни членове - представители на Агенцията за обществено подкрепяне, на представителните организации за отбрана правата на пациентите и на групата на изтъкнатите медицински експерти. На тяхно място се дефинират нови членове, които встъпват в мандата на освободените.

Новите членове в състава на Обществения съвет са: доктор Валентин Пеев представител на Българския червен кръст, постоянен член; Десислава Милушева представител на Българската национална телевизия, постоянен член; Даниела Симова представител на Агенцията за обществено подкрепяне, авариен член; Владислава Цолова представител на Националната пациентска организация, авариен член; доцент Сашо Асьов - шеф на Клиниката по ортопедия и травматология в УМБАЛ „ Света Анна “, гр. София, авариен член.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР