Правителството предоставя на община Гоце Делчев правото на собственост върху

...
Правителството предоставя на община Гоце Делчев правото на собственост върху
Коментари Харесай

Промениха собствеността на редица имоти

Правителството дава на община Гоце Делчев правото на благосъстоятелност върху парцелите, употребени от Професионална гимназия по машинизация на селското стопанство „ П. К. Яворов “ - гр. Гоце Делчев, за просветителни действия. Досега гимназията е била обществена държавна благосъстоятелност, ръководена от Министерството на земеделието, храните и горите като неин принципал. Учебното заведение е с отпаднала за ведомството нужда, защото е оповестено за общинско учебно заведение.

На община Смядово се трансферира собствеността върху парцели - частна държавна благосъстоятелност за създаване на „ краткотрайна площадка за строителни боклуци “. Терените са с обща повърхност 2646 кв. м. и се намират в гр. Смядово. Имотите са подобаващи за построяването на площадката, защото са отдалечени от обитаемото място и имат трайна настилка с асфалтово покритие и транспортна осигуреност. В тях няма да бъде осъществявана огромна активност по трошене, смилане или фракциониране на боклуци.

Имот - частна държавна благосъстоятелност, намиращ се в местността „ Пожара “ в землището на село Вехтино, се трансферира на община Мадан. Имотът е с повърхност 1551 кв. м и е нужен за създаване на нов гробищен парк за потребностите на селото.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР