Правителството предоставя безвъзмездно за управление част от имот - публична

...
Правителството предоставя безвъзмездно за управление част от имот - публична
Коментари Харесай

КЗП получава помещения на ул. Врабча 1

Правителството дава безплатно за ръководство част от парцел - обществена държавна благосъстоятелност, на Комисията за отбрана на потребителите, заяви пресцентърът на кабинета.

Със същия акт на Министерския съвет заради отпаднала нужда от комисията се лишава правото на ръководство върху част от различен парцел - обществена държавна благосъстоятелност, която ще премине в ръководство на регионалния шеф на област София. Частите от парцелите се намират в София, регион "Оборище ", ул. "Врабча " 1, и съставляват действителни елементи от административна и делова постройка - Дом - монумент "Александър Стамболийски ".

Министерският съвет одобри също по този начин изменение на свое Решение номер 836 от 2015 година за приватизация на парцел - частна държавна благосъстоятелност. Промяната се постанова заради неналичието на инвеститорски интерес към продажба на почивен комплекс "Мальовица ", намиращ се в с. Кранево. Очаква се облекчаването на изискванията за приватизацията на парцела да увеличи инвеститорския интерес към него, написа в известието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР